Visste du at det er kostnadsfritt å la oss bestille hotell- og konferansefasiliteter for deg?

KS Møteplasser er KS sitt eget eventbyrå som kun jobber med KS sine samlinger og arrangementer. Som et heleid datterselskap av KS vil alle tjenestene dere kjøper av oss bidra til positiv sirkulærøkonomi i konsernet.

Team KS Møteplasser
Foto: Kristin Øygard

Skal du ha en samling eller konferanse med mer enn 10 deltakere, koster det deg ingenting å la KS Møteplasser ta seg av bestillingen av hotell- og/eller konferansefasilitetene du har behov for.

Vi har avtaler med alle hotellkjedene og kan bestille fasiliteter for deg i både inn- og utland iht anskaffelsesregelverket som alle KS-ansatte skal følge. Dialogen og administreringen videre med hotell- og eller konferansefasilitetene kan du ta deg av selv, eller du kan kjøpe denne tilleggstjenesten av oss.

KS Møteplasser er et heleid datterselskap av KS. Alle tjenestene avdelingene i KS kjøper av oss, bidrar til positiv sirkulærøkonomi i konsernet.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om ditt arrangement, eller om du bare ønsker å bli litt bedre kjent med oss og hvilke tjenester vi leverer.

Etasjeoversikt av Natonaltheatret Konferansesenter

Etasjeoversikt av møtesenteret

Publisert 
6/11/23
Les mer
Les mer

Huskeliste for digitale og hybridarrangementer

Huskeliste for digitale og hybridarrangementer

Publisert 
16/12/22
Les mer
Les mer